Ajankohtaista

6.8.2022

Huomioikaa uudet tuntihinnat, jotka astuneet voimaan 2.8.2022 ja löytyvät sivuiltamme hinnasto ja ratsastuskortin tilaus osioista.

5.8.2022

Tallillamme pidetään ratsastuskouluoppilaiden Pohjois-Suomen mestaruuskisat 18.9.2022. Laittakaa aika kalenteriin ja tulkaa kilpailemaan, talkoilemaan tai katsomaan kisoja ja kannustamaan reippaita oppilaita.

Kisoissa luokat sennuille ja junnuille. Kilpailu sisältää koulu- ja esteratsastusosuuden, jotka ratsastetaan samana päivänä. Kouluosuus aamulla ja esteet iltapäivällä.

 

29.11.2020

Koronatiedotus tallimme asiakkaille!

Tuntitoiminta jatkuu normaalisti ratsastusten osalta edelleen. Ratsastamme aina ulkona max 7 hlö:n ryhmissä, joten tunnille on turvallista tulla.
Opettaja ei tule olemaan lähikontaktissa ratsastajien kanssa, vaan mahdollinen oma avustaja/ratsastaja itse huolehtii jalustinhihnojen säätämisestä ja satulavyön kiristämisestä. Talliin ei ole asiaa ylimääräisillä henkilöillä ollenkaan eikä tallialueelle ylipäätään saa tuoda mukanaan, kuin max 1 hlö/ratsastaja. Seniorit ja kaikki, jotka eivät tarvitse avustajaa mukaansa tulevat tallille yksin. Mikäli et osaa tai pysty itse varustamaan hevosta, ilmoitathan siitä etukäteen niin laitamme sinulle hevosen valmiiksi tuntia varten. Tallille ei tulla sairaana!!  (HOX! Sairauspoissaolot tulee ilmoittaa viimeistään tuntipäivän aamuna, joten mikäli olosi on flunssainen tms. peru tuntisi kaiken varalta hyvissä ajoin).
Tallissa käytetään AINA kasvomaskia ja hanskoja. Käsidesipumppuja löytyy tallista ja kertakäyttöisiä kasvomaskeja on tarjolla, mikäli oma on unohtunut tai sellaista ei ole. Kaikki turha oleskelu tallialueella on nyt kiellettyä, joten poistuthan tallilta heti kun olet saanut hevosen hoidettua!!
Toivomme kaikilta asiakkailtamme tarkkuutta ja huolellisuutta näiden ohjeiden noudattamiseen, jotta pysytään terveenä ja voidaan jatkaa harrastamista!

12.4.2020

Nyt olisi taas aika kerätä asiakaspalautetta meidän toiminnastamme.
Kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan ratsastuslahjakortteja. Kaikki vastaukset ovat anonyymejä eikä niitä voida yhdistää yhteystietoihin.
Jaettavien lahjakorttien määrä riippuu vastanneiden määrästä, mutta ainakin arvotaan kahden tunnin lahjakortti maastoon tai kentälle.

Klikkaa ja siirry kyselyyn:

17.3.2020

Ajankohtaista tietoa tallikäytännöistä koronavirusepidemian aikana 

8.3.2020

TemRa ja Turkan Ratsurinne järjestävät Pohjois-Suomen hallimestaruuskilpailut 2020 Ruukin Maaseutuopistolla.

20.2.2020


Hiihtoratsastuskilpailut 1.3.2020. Klikkaa ja lue lisää!

18.2.2020
HUOMIO KAIKKI TALLILLAMME KÄVIJÄT!!

Oulun alueen talleilla esiintyy pääntautia sekä virusta, jotka voivat olla hengenvaarallisia kantaville tammoillemme sekä varsoille. Molemmat leviävät ihmisten, vaatteiden, varusteiden ja kuljetuskaluston välityksellä tallista toiseen.  Pääntaudin aiheuttajabakteeri voi säilyä hevosen ulkopuolella tartuntakykyisenä muutamista päivistä jopa kuukausiin ympäristöolosuhteista riippuen.

Tästä johtuen mikäli haluat ratsastaa meillä, joudumme toistaiseksi vaatimaan, että et käy muilla talleilla tartuntariskin minimoimiseksi.

Desinfioikaa ja peskää varusteitanne!

Hevoset ja henkilökunta kiittävät!

 

Tutustu myös näihin