Ajankohtaista

Huomio!
 
Muutimme 10-kerran ratsastuskortin voimassaoloaikaa tästä päivästä lukien muiden tallien mukaiseksi eli voimassa jatkossa 12 viikkoa ostopäivästä.
 
Huolehtikaa peruutettujen tuntien korvaukset niin että ratsastuskortin ehtii käyttää tuon 12 viikon aikana.
 
 
 
KESÄN 2024 leirit myynnissä Ratsukossa!
 
Varaa oma paikkasi pian. Laitamme lisää infoa leirien sisällöistä.
 
HUOMIO!
 
RATSUKKO asiaa!
 
Nyt voi ratsukko sovelluksessa maksaa myös laskulla (Ropo laskutus).
Eli voit ostaa kortin suoraan verkkomaksuna (0€) tai laskulla.
Jos valitset laskun maksuvaihtoehdoksi niin saat laskun antamaasi sähköpostiin ja sinulla on 14 vrk maksuaikaa. Laskusta tulee sinulle 3€ lisäkustannus. Jos maksat suoraan verkkomaksulla niin sinulle ei tule mitään ylimääräisiä lisäkustannuksia.
 
TÄRKEÄÄ!
 
Olemme ottaneet käyttöön Ratsukko sovelluksen; https://ratsukko.fi/
 
Sovelluksen kautta varaat ja maksat näppärästi itsellesi tuntipaikan. Sieltä näet myös vapaat tuntipaikat.
Lataa itsellesi puhelimeesi Ratsukko appi. Pystyt apista tarkistamaan päivän ratsusi, varaamaan, perumaan ja maksamaan tuntisi. Ratsukon uutisista löytyy paljon tietoa sovelluksen käytöstä, kannattaa lukea läpi!
Jos kuitenkin sinulle tulee ongelmia sovelluksen käytössä, voit aina olla yhteydessä Ratsukkoon p.0400 645805. 
 
Ratsukon oma esittely;

Ratsukko on ratsastuskoulu- ja hevosalan yrittäjän digitaalinen varausjärjestelmä. Tuntivarausten lisäksi Ratsukko toimii tallisi verkkokauppana ja laskutusjärjestelmänä. Ratsukon avulla ratsastustuntien varaaminen asiakkaille ja tallin kautta on  helppoa ja talli hallitsee arkisia rutiinitoimenpiteitä helposti ja joustavasti. Ratsukko kehittää tallin liiketoimintaa ja digitalisoi aiemmin manuaalisesti tehdyt työt.

Verrattuna muihin markkinoilla oleviin, hevosalalle erityisesti kehitettyihin järjestelmiin, Ratsukko on edullinen: talli ei maksa jatkuvasti kasvavaa hintaa siitä kun liikevaihto kasvaa. Kiinteät kuukausikulut eivät tuo yllätyksiä!

Tallin asiakkaille, ratsastajille, Ratsukko tekee tuntien varaamisesta helppoa ja vaivatonta toimintamallinsa ansiosta. Näet oman kotitallisi vapaat tunnin reaaliajassa ja voit varata juuri sinulle sopivan tunnin, kun mieli halajaa ratsastamaan. 

Ratsukko on tuote ja palvelu, jota on kehitetty yhdessä ratsastuskouluyrittäjien kanssa. Ratsukko-tiimiläisten oma kokemus ratsastajana, tallin asiakkaana, sekä nykyaikaisen, digitaalisen palveluympäristön kehittäjänä ja mahdollistajana ammattimaiseen käyttöön talleille luovat erinomaisen lähtökohdan yhteistyöhön talliyrittäjien kanssa. Ratsukko on Ratsukko Solutions Oy:n tuote ja rekisteröity tavaramerkki.

Lue lisää Ratsukosta ja katso hinnat sivulta https://www.ratsukko.com/talliyrittajalle

Ratsukkossa tuntivaraukset ja ratsastuskortit kulkevat aina mukanasi
 
Ratsukkoa voit käyttää sekä MyRatsukko-mobiilisovelluksen kautta että kirjautua osoitteessa ratsukko.fi oman tallisi sivuille ja käyttäjätilillesi.
Ratsukon kautta saat ostettua ratsastuskortit ja varattua vakiotuntipaikkasi lisäksi myös muita tunteja, joille mahtuu ja jotka vastaavat ratsastustasoasi.
 
Kun talli tekee päivän hevosjaon, saat ilmoituksen suoraan puhelimeesi jos käytät mobiilisovellusta. Jos kirjaudut ratsukko.fi kautta ja käytät Ratsukon webversiota, näet sinulle päivän tunnille jaetun ratsun, kun menet varauksiin ja avaat tuntivarauksen tiedot.
 
Ratsukkoon tallentuu myös ratsastetut tunnit, ostetut kortit sekä tieto hevosista joilla olet ratsastanut. 
Saat myös tallisi uutisista tietoa liittyen tallin leireihin, kursseihin ja muihin asioihin, jotka talli haluaa tiedottaa kaikille ratsastajilleen.
 
Jos perheessäsi on useita ratsastajia tai huoltajana pidät huolta tuntivarauksista ja ratsastuskorttien ostamisesta, voit tehdä itsellesi pääkäyttäjätunnuksen ja sen alle alikäyttäjätunnukset ratsastajille.
Kun olet pääkäyttäjä, näet kaikkien ratsastajien kortit ja tuntivaraukset kirjautumalla omalla tunnuksellasi Ratsukon webversioon, ratsukko.fi
 
 
 
 
HUOMIO!
 
Maksathan ratsastuskorttisi tai lähetetyn laskun viimeistään sunnuntaina 23.7.23 vaikka eräpäivä olisin sen jälkeen jotta ratsastustuntipaikkasi pysyy vain sinun varauksellasi. Ratsastustunnit jotka ovat Ratsukossa ilman voimassa olevaa korttia ovat kaikille varattavissa. Tallilta ei tule automaattisesti tietoa jos korttisi on täynnä.
 
Jos et halua 10 kerran korttia ostaa sovelluksesta etkä myöskään halua maksaa yksittäistä tuntia siellä niin kerro se nyt etukäteen tallin sähköpostiin turkanratsurinne@gmail.com.
Jos haluat maksaa ratsastuskertasi aina tallilla huolehdi että tuntisi on maksettuna ennen tunnin alkua ja että on tästä tieto opettajalla joka huolehtii maksun kirjauksen Ratsukkoon.
 
Jos teidän perheessä ratsastaa useampi kuin yksi niin jokaisella ratsastajalla tullee olla oma kortti. Kysykää lisätietoja.

HUOMIO!!!

Ensi viikolla maanantaina 24.7.2023 siirrymme käyttämään Ratsukko sovellusta. Eli muista hankkia uusi ratsastuskortti ennen ensi viikkoa jos korttisi on täynnä. Tällä viikolla lähetettävät korttilaskut tulee maksaa tämän viikon aikana. Näin säilytät paikkasi tunnilla.

Muista myös peruutukset tehdä ratsukko sovellukseen annetun ajan sisällä ja varata sitä kautta korvaava tunti. Jollet peru tuntiasi ajoissa niin sovellus veloittaa sen kortiltasi.

 

Laskutuslisän hinnan tarkistus

Olemme tarkistaneet laskutuksen kustannuksia ja nostamme laskutuslisän 1.5. 2023 alkaen  2€:sta 5€ kuluttaja-asiakkailta ja yritysten laskutuslisä nousee 7€.

1.1.2023 Vakuutusasiaa!

Edellytämme ratsastajiltamme Suomen ratsastajainliiton seuran jäsenyyttä tai Green Cardia tai omaa vakuutusta joka korvaa ratsastuksessa tapahtuvan tapaturman.

Linkistä löytyy lisätietoja;

https://www.ratsastus.fi/jasenelle/urheiluvakuutus/

 

Tammikuun 2023 tarjous!

Tarjoamme uusille asiakkaille kokeilutunnin Turkan ratsurinteen ryhmätunnille hintaan 20€ (ovh. 34€)! ps. olet uusi asiakas, jos et ole ennen ratsastanut meillä tai viime kerrasta on yli 5 vuotta aikaa.

Uusille asiakkaille myös tarjous ratsastuskorteista ryhmätunneille:

10x ratsastuskortti 290€ (29€/tunti), ovh. 310€.

5x ratsastuskortti 155€ (31€/tunti), ovh. 34€/tunti.

Meillä ratsastuskortit voi maksaa laskulla, kortilla, käteisellä tai liikuntaseteleillä tms.

Jo olemassa oleville vakipaikkalaisille tarjoamme kaikki extratunnit (oman tunnin lisäksi ratsastetut ryhmätunnit) hintaan 26€ koko loppukuun ajan (31.1.2023 asti).

Yllä mainitut tarjoukset ovat voimassa tammikuun 2023 ajan! Tulemme julkaisemaan uusia tarjouksia joka kuukausi, olehan kuulolla!

Muistathan mainita alennetusta hinnasta tuntia maksaessasi.

Kysy lisää tunneista ja tuntipaikoista tallin puhelimesta 0405536088 tai sähköpostitse turkanratsurinne@gmail.com

21.11.2023

Kesän 2023 leirit nyt myynnissä verkkokaupassa. Nopeat syövät hitaat, joten kannattaa varata itselle paikka mieleiselle leirille pian! 🙂

6.8.2022

Huomioikaa uudet tuntihinnat, jotka astuneet voimaan 2.8.2022 ja löytyvät sivuiltamme hinnasto ja ratsastuskortin tilaus osioista.

5.8.2022

Tallillamme pidetään ratsastuskouluoppilaiden Pohjois-Suomen mestaruuskisat 18.9.2022. Laittakaa aika kalenteriin ja tulkaa kilpailemaan, talkoilemaan tai katsomaan kisoja ja kannustamaan reippaita oppilaita.

Kisoissa luokat sennuille ja junnuille. Kilpailu sisältää koulu- ja esteratsastusosuuden, jotka ratsastetaan samana päivänä. Kouluosuus aamulla ja esteet iltapäivällä.

 

29.11.2020

Koronatiedotus tallimme asiakkaille!

Tuntitoiminta jatkuu normaalisti ratsastusten osalta edelleen. Ratsastamme aina ulkona max 7 hlö:n ryhmissä, joten tunnille on turvallista tulla.
Opettaja ei tule olemaan lähikontaktissa ratsastajien kanssa, vaan mahdollinen oma avustaja/ratsastaja itse huolehtii jalustinhihnojen säätämisestä ja satulavyön kiristämisestä. Talliin ei ole asiaa ylimääräisillä henkilöillä ollenkaan eikä tallialueelle ylipäätään saa tuoda mukanaan, kuin max 1 hlö/ratsastaja. Seniorit ja kaikki, jotka eivät tarvitse avustajaa mukaansa tulevat tallille yksin. Mikäli et osaa tai pysty itse varustamaan hevosta, ilmoitathan siitä etukäteen niin laitamme sinulle hevosen valmiiksi tuntia varten. Tallille ei tulla sairaana!!  (HOX! Sairauspoissaolot tulee ilmoittaa viimeistään tuntipäivän aamuna, joten mikäli olosi on flunssainen tms. peru tuntisi kaiken varalta hyvissä ajoin).
Tallissa käytetään AINA kasvomaskia ja hanskoja. Käsidesipumppuja löytyy tallista ja kertakäyttöisiä kasvomaskeja on tarjolla, mikäli oma on unohtunut tai sellaista ei ole. Kaikki turha oleskelu tallialueella on nyt kiellettyä, joten poistuthan tallilta heti kun olet saanut hevosen hoidettua!!
Toivomme kaikilta asiakkailtamme tarkkuutta ja huolellisuutta näiden ohjeiden noudattamiseen, jotta pysytään terveenä ja voidaan jatkaa harrastamista!

12.4.2020

Nyt olisi taas aika kerätä asiakaspalautetta meidän toiminnastamme.
Kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan ratsastuslahjakortteja. Kaikki vastaukset ovat anonyymejä eikä niitä voida yhdistää yhteystietoihin.
Jaettavien lahjakorttien määrä riippuu vastanneiden määrästä, mutta ainakin arvotaan kahden tunnin lahjakortti maastoon tai kentälle.

Klikkaa ja siirry kyselyyn:

17.3.2020

Ajankohtaista tietoa tallikäytännöistä koronavirusepidemian aikana 

8.3.2020

TemRa ja Turkan Ratsurinne järjestävät Pohjois-Suomen hallimestaruuskilpailut 2020 Ruukin Maaseutuopistolla.

20.2.2020


Hiihtoratsastuskilpailut 1.3.2020. Klikkaa ja lue lisää!

18.2.2020
HUOMIO KAIKKI TALLILLAMME KÄVIJÄT!!

Oulun alueen talleilla esiintyy pääntautia sekä virusta, jotka voivat olla hengenvaarallisia kantaville tammoillemme sekä varsoille. Molemmat leviävät ihmisten, vaatteiden, varusteiden ja kuljetuskaluston välityksellä tallista toiseen.  Pääntaudin aiheuttajabakteeri voi säilyä hevosen ulkopuolella tartuntakykyisenä muutamista päivistä jopa kuukausiin ympäristöolosuhteista riippuen.

Tästä johtuen mikäli haluat ratsastaa meillä, joudumme toistaiseksi vaatimaan, että et käy muilla talleilla tartuntariskin minimoimiseksi.

Desinfioikaa ja peskää varusteitanne!

Hevoset ja henkilökunta kiittävät!