Tuntiponit

T. Mi Sharm Ami “Missi”

S. 2012 suomalainen ratsuponi säkäkorkeus 148 cm. He A re 110cm.

Missi on herkkä ja laadukas kisaponi joka ilahduttaa ratsastjia osaavuudellaan ja loistavalla vahvalla hypyllä.

Missi on kisannut Moonan kanssa 110 cm tasolle saakka.

t. Tajka “Taija”

puolanratsuponi, s. 2010 säkäk. n. 115cm taso He C/B, re 70cm Taija on osaava, vahvaluonteinen, napakan ratsastajan vaativa pieni poni. Taija osallistuu koulu-, este- ja osin myös maastotunneille.

t. Latina “Halla”

puolanratsuponi, s. 2003 säkäk. n. 130cm taso He B, re 70cm Halla toimii kaiken tasoisilla lapsilla ja pienikokoisilla aikuisilla. Halla on kiltti ja mukava poni hoitaa ja toimii myös sosiaalipedagogisessa hevostoiminnassa. Halla on käytössä este-, koulu- ja maastotunneilla.

t. Gina Xanette “Kirppu”

newforestinponi, s. 2005 säkäk. 139,5cm taso He B, re 90cm Kirppu on kiltti ja reipas poni ja on lasten, junnujen ja pienten aikuisten kestosuosikki. Toimii kaiken tasoisilla ratsastajilla ja syttyy varsinkin esteillä. Kirppu tullaan näkemään Turkan ponityttöjen kanssa ensi kesän kisakentillä.

 

r. Golden Tulip “Vertti”

welsh part bred, s. 2014 säkäk.  139cm taso He B, re 110cm. 

Vertti on mukavaluonteinen pikkuponi ja on hyvin suosittu tuntiratsu. Vertti toimii niin pienellä kuin isolla, osaava ratsastaja saa hänet liikkumaan todella hienosti! Vertistä on kuoriutumassa loistava esteponi! Vertti kilpailee esteitä kansallisella 110cm tasolla ja koulua he B tasolla.

r. Backyard’s Arctic Bramble “Sintti”

newforestinponi , s. 2013 säkäk. n. 133cm taso HeB, re 80cm Sinnikäs pikkuponi, joka pistää pihatossa kampoihin isommillekin oreille ja ruunille! Ainakin jos ruoasta on kyse! Mukava ja kiltti, mutta hyvin ponimainen. Sintti tekee kaikkia tunteja ja toimii kaiken tasoisilla ratsastajilla.

t. Zauberflöte “Salli”

saksanratsuponi, s. 2002 säkäk. 138,5cm taso He A+, re 110cm Salli on rautainen ammattilainen, niin osaaville kuin aloittelevillekin ratsastajille. Liisan entisenä kilpaponina Salli tarjoaa tänä päivänä ratsastajille kokemuksen laadukkaasta kouluponista rohkeaan hyppääjään. Sallin asenne työntekoon on aina positiivinen ja ihmistä kunnioittava. Salli on tehnyt tallillemme kaksi hienoa varsaa: TR Magic Velvet (-15) ja TR Magic Fly (-18). 

t. Cloudberry Amnesia “Anni”

suomalainen ratsuponi, s. 2009 säkäk. n. 139cm taso He A, re 80cm Anni on osaavan ratsastajan käsissä unelma. Miellyttävä, hyväliikkeinen kouluponi. Anni tekee koulutunteja ja taitavalla ratsastajalla myös esteitä. Anni on tehnyt tallillemme kaksi hienoa varsaa: TR Wild Berry (-17) ja TR Flying Berry (-18).

t. Verseja “Veera”

risteytysponi, s. 2007 säkäk. n. 139cm taso He A, re 110cm Veera on säpäkkä poni, joka rakastaa hyppäämistä. Liisan entisenä kisaponina Veera on junnujen ja aikuisten osaava ratsu. Tallillamme asuu myös Veeran varsa Riina (-13).

t. Oivariina “Riina”

risteytysponi, s. 2013 säkäk. n. 139cm taso He B, re 90cm Riina on avoin ja utelias poni. Potentiaalia on sekä koulu- että estepuolella.  Riina on Veeran varsa.

r. Kolt “Nikke”

risteytysponi, s. 2010 säkäk. n. 90cm taso He C, re 60 Nikke on monen pienen tytön ihastus. Pieni poni, suuri persoona! Kesän leirien uittamisessa Nikke on kestosuosikki.

r. Aurinkopoika “Aatu”

shetlanninponi, s. 2006 säkäk. n. 110cm taso He C, re 60 Aatu on tällä hetkellä vain ajokäytössä ja talutusponina. Kesän leireillä Aatu on ihan paras uitto- ja hoitoponina. Aatun uusin aluevaltaus on rekiajelu!

r.Maine ”Mauno”

Shetlanniponi/islanninhevosristeytys S.2003, korkeus noin 117cm HeC, re 60cm Mr. Tukkajumala on luonteeltaan ihana ja kiltti. Tunneilla tältä pojalta löytyy mooveja, joista olisi kateellisia monet kisahevosetkin. Mauno on monitoimiponi: maastoilu, reki- ja kärryajelut sujuvat tältä vantteralta ponilta. Pienen kokonsa vuoksi Mauno on vain lasten ja junioreiden käytössä.

r. Zorro

Risteytysponi HeC, re 60cm

r. Bolero Boy “Bole”

s.2011 säkäk. 139 cm taso He B, re 100 cm

Bole on reipas ja rehellinen pikkuponi, joka on kilpaillut koulua seuratasolla he B ja esteitä kansallisella tasolla 100cm.

Bolen rehti luonne ja oma hyvä moottori tarjoaa ratsastajalle miellyttäviä tunteja osaavan ponin matkassa.

r. “Dappe”

s.