Tuntiponit

t. Tajka “Taija”

puolanratsuponi, s. 2010

säkäk. n. 115cm

taso He C/B, re 70cm

Taija on osaava, vahvaluonteinen, napakan ratsastajan vaativa pieni poni. Taija osallistuu koulu-, este- ja osin myös maastotunneille.

t. Latina “Halla”

puolanratsuponi, s. 2003

säkäk. n. 130cm

taso He B, re 70cm

Halla toimii kaiken tasoisilla lapsilla ja pienikokoisilla aikuisilla. Halla on kiltti ja mukava poni hoitaa ja toimii myös sosiaalipedagogisessa hevostoiminnassa. Halla on käytössä este-, koulu- ja maastotunneilla.

t. Gina Xanette “Kirppu”

newforestinponi, s. 2005

säkäk. 139,5cm

taso He B, re 90cm

Kirppu on kiltti ja reipas poni ja on lasten, junnujen ja pienten aikuisten kestosuosikki. Toimii kaiken tasoisilla ratsastajilla ja syttyy varsinkin esteillä. Kirppu tullaan näkemään Turkan ponityttöjen kanssa ensi kesän kisakentillä.

r. Golden Tulip “Vertti”

welsh part bred, s. 2014

säkäk.  139cm

taso He B, re 90cm

Vertti on mukavaluonteinen pikkuponi ja on hyvin suosittu tuntiratsu. Vertti toimii niin pienellä kuin isolla, osaava ratsastaja saa hänet liikkumaan todella hienosti! Vertistä on kuoriutumassa loistava esteponi! Vertti on päässyt jo starttaamaan ensimmäiset kansalliset kilpailunsa Moonan kanssa Hevoset-messuilla Tampereella, hienosti nollaradalla!

t. Pin Rock’s Mermaid “Mersu”

welsh part bred, s. 1997

säkäk. 138,5cm

taso He A, re 100cm

Mersu-neiti on tallimme vanhimpia jäseniä ja hänellä on suuri fanilauma! Mersu on Liisan ensimmäinen poni, joka on vienyt Liisaa ponitytön unelmasta nykyiselle ratsastus- ja kisatasolle. Kiltti, herkkä, mukava hoitaa – kultainen luonne! Ikänsä vuoksi Mersu tekee vain kevyitä lastentunteja.

r. Backyard’s Arctic Bramble “Sintti”

newforestinponi , s. 2013

säkäk. n. 133cm

taso HeB, re 80cm

Sinnikäs pikkuponi, joka pistää pihatossa kampoihin isommillekin oreille ja ruunille! Ainakin jos ruoasta on kyse! Mukava ja kiltti, mutta hyvin ponimainen. Sintti tekee kaikkia tunteja ja toimii kaiken tasoisilla ratsastajilla.

t. Zauberflöte “Salli”

saksanratsuponi, s. 2002

säkäk. 138,5cm

taso He A+, re 110cm

Salli on rautainen ammattilainen, niin osaaville kuin aloittelevillekin ratsastajille. Liisan entisenä kilpaponina Salli tarjoaa tänä päivänä ratsastajille kokemuksen laadukkaasta kouluponista rohkeaan hyppääjään. Sallin asenne työntekoon on aina positiivinen ja ihmistä kunnioittava. Salli on tehnyt tallillemme kaksi hienoa varsaa: TR Magic Velvet (-15) ja TR Magic Fly (-18). Salli tullaan näkemään Turkan ponityttöjen kanssa ensi kesän kisakentillä.

t. Cloudberry Amnesia “Anni”

suomalainen ratsuponi, s. 2009

säkäk. n. 139cm

taso He A, re 80cm

Anni on osaavan ratsastajan käsissä unelma. Miellyttävä, hyväliikkeinen kouluponi. Anni tekee koulutunteja ja taitavalla ratsastajalla myös esteitä. Anni on tehnyt tallillemme kaksi hienoa varsaa: TR Wild Berry (-17) ja TR Flying Berry (-18).

t. Verseja “Veera”

risteytysponi, s. 2007

säkäk. n. 142cm

taso He A, re 110cm

Veera on säpäkkä poni, joka rakastaa hyppäämistä. Liisan entisenä kisaponina Veera on junnujen ja aikuisten osaava ratsu. Tallillamme asuu myös Veeran varsa Riina (-13).

t. Oivariina “Riina”

risteytysponi, s. 2013

säkäk. n. 139cm

taso He B, re 80cm

Riina on avoin ja utelias poni. Potentiaalia on sekä koulu- että estepuolella. Tähtäimessä on ensi kesän kisaradat. Riina on Veeran varsa.

r. Kolt “Nikke”

risteytysponi, s. 2010

säkäk. n. 90cm

taso He C, re 60

Nikke on monen pienen tytön ihastus. Pieni poni, suuri persoona! Kesän leirien uittamisessa Nikke on kestosuosikki.

r. Aurinkopoika “Aatu”

shetlanninponi, s. 2006

säkäk. n. 110cm

taso He C, re 60

Aatu on tällä hetkellä vain ajokäytössä ja talutusponina. Kesän leireillä Aatu on ihan paras uitto- ja hoitoponina. Aatun uusin aluevaltaus on rekiajelu!

r.Monday’s Malvir “Ressu”

newforestinponi, s.1992

säkä n.138cm

taso HeC, re 120cm

Ressu on tallimme vanhimpia asukkeja ja tekee edelleenkin innolla töitä. Ressu on vuoden 2009 pikkuponien SM este kultamitalisti. Ressu tekee nykyisin ainoastaan lasten tunteja

r.Maine ”Mauno”

Shetlanniponi/islanninhevosristeytys
S.2003, korkeus noin 117cm

HeC, re 60cm

Mr. Tukkajumala on luonteeltaan ihana ja kiltti. Tunneilla tältä pojalta löytyy mooveja, joista olisi kateellisia monet kisahevosetkin. Mauno on monitoimiponi: maastoilu, reki- ja kärryajelut sujuvat tältä vantteralta ponilta. Pienen kokonsa vuoksi Mauno on vain lasten ja junioreiden käytössä.

r. Paavo

HeC, re 60cm

r. Zorro

Shetlanninponi

HeC, re 60cm