Siitostammat

t. Vekjatus “Venla”
suomenhevonen s.2001 säkäk. 150cm taso HeB, re 110cm Venla on kiltti, mutta vahvaluonteinen tamma, jonka työmotivaatio ei lopu koskaan! Venlan vauhti ei hyydy, oltiin sitten koulu-, este- tai maastohommissa. Rauhallista tuntiratsua etsivälle Venla ei ole se oikea valinta! Esteillä Venla on elementeissään: hänellä on vahva ja nopea hyppy sekä tulinen laukka. Venla on aiemmin toiminut Liisan ykköskisahevosena, ollen suokkien paras estetamma sekä SM-kisoissa 5. ja 7. sijat. Venla oli tänä vuonna kantavana Valtteri Valloituksesta ja terve varsa syntyi 15. kesäkuuta.

t.Silverin Tähti “Silveri”suomenhevonen s.2003 säkä n.170cm taso HeA, re 110cm Silveri on herkkä ja rehellinen oman arvonsa tunteva tyttö. Ratsastettaessa hän on osaava, reipas ja liikkuu omalla moottorilla. Silverin selässä voi nauttia puhtaista koululiikkeistä ja vahvasta hypystä. Maastossa hän toimii vain vetohevosena innokkuudensa vuoksi. Silveri on tehnyt tallille kaksi hienoa tammavarsaa: Turkan Sirutar (-16) ja Turkan Juulia (-18). Silveri oli tänä vuonna kantavana Silvolan Hemmingistä ja varsoi 15. toukokuuta terveen varsan. Silveri edusti Turkkaa Liisan kanssa “Hevoset Kaivarissa”- tapahtumassa Helsingissä 2017, (suokkiluokassa 100 cm) sijoittuen kolmanneksi.

t. Core “Core”
oldenburginhevonen, s.2008 säkäk. n. 170cm taso He B, re 110cm Core on näyttävä ja upea tamma, Liisan kisahevonen, joka on käynyt myös kokeneempien tunneilla. Core on herkkä ratsastaa ja vaatiikin osaavamman kuskin. Core on tällä hetkellä kantavana orista Levisonn. Laskettu aika on 31.7.2019

t. Katin Purjetar “Kati”
suomenhevonen, s.2001 säkäk. n. 154cm taso He B, re 100cm Kati on yksi tallimme “kantaäitejä”. Satun entinen kisahevonen, herkkä ja sielukas yhden-naisen-hevonen. Kati on täysin siitoskäytössä ja oli tänä vuonna kantavana Ponuveikosta. Terve varsa syntyi 2. toukokuuta. Katin aiempia varsoja ovat Turkan Ponnetar (-12), Turkan Henrikki (-15) ja Turkan Veikka(-17).

t. Pin Rock’s Trifanova “Trifa”
suomenpuoliverinen, s.2010 säkäk.  n. 167cm taso He A, re 90cm Trifa on yksinomaan siitoskäytössä. Trifa on utelias, rehellinen ja kiltti. Trifa oli tänä vuonna kantavana oriista Levisonn ja tamman ensimmäinen varsa syntyi 25. huhtikuuta.