Henkilöstö

Turkan Ratsurinteellä teitä palvelee aina iloinen ja positiivinen henkilökunta. Aina saa apua ja neuvoa – ketään ei jätetä yksin.

Ammattitaitoinen ja pitkäaikainen henkilökunta takaavat tasalaatuisen kehityksen. Hevosten hyvinvoinnista ja talliympäristöstä huolehtivat alan ammattilaiset.

Satu Turkka

“Tallimamma” Sadun löytää yleensä tontilta touhuamasta tai seurustelemasta ihmisten kanssa. Sadun iloinen puhe kuuluu kauas ja asiaan kun asiaan löytyy aina vastaus. Satu tuuraa tarvittaessa ketä tahansa työntekijää ja on aina valmis heittäytymään kaikkeen uuteen. Tästä päästä ei ideat lopu, kunhan muut pysyisivät mukana 🙂

Satu on käynyt Anna Kilpeläisen vetämän Hevonen hyvinvointi työssä-koulutuksen Kajaanissa ja opiskelee tällä hetkellä

Hevosyritysten johtamiskoulutuksen ammattitukintoa ja Hevosavusteisen neuropsykiatrisen valmentajan koulutusta.

Liisa Sassi-Päkkilä

Liisa on tallin lasten suosikki ja iloinen touhuaja. Opiskelu, kisaaminen ja opettaminen vievät lähes kaiken ajan, mutta hevosen selässä neiti on omimmillaan. Pienryhmät ja estereenit ovat Liisan vahvuutta ja omilla kisahepoilla reenauttaminen onkin innostavaa.

Liisan aika menee opetuksen, valmentamisen ja ratsutuksen lisäksi satuloiden sovituksessa tallin hevosille ja poneille. Liisa on myös perehtynyt satuloiden toppaukseen.

Liisa on valmistunut ratsastuksen ohjaajaksi ja opiskelee tällä hetkellä ratsastuksen opettajaksi.

Oona Laurila

Oona on iloinen ja positiivinen lisä ammattitaitoiseen tiimiimme.

Opettajana Oona on rauhallinen, ystävällinen ja kannustaa positiivisella asenteellaan. Tuntien pidon ja maastojen vedon  lisäksi hänet näkee tallilla puuhamassa kaikkea mahdollista tallihommista traktorilla ajoon.
Oona on valmistunut ratsastuksenohjaajaksi Ypäjältä 2017 ja eläintenhoitajaksi Kajaanista 2020. Oona on kouluttautunut myöskin Erityisryhmien hevospalvelujen avustamiseen ja tuottamiseen Ruukissa.

Tällä hetkellä Oona opiskelee eläintenkouluttajaksi Ruukissa ja opettaa osa-aikaisena.

Lotta Väänänen

Lotta on aloittanut meillä tallityöntekijänä, maastojen vetäjänä ja keskiviikon toisena opettajana.

Lotta on innokas,  ahkera ja omatoiminen työntekijä, joka on Ruukista valmistunut hevosen hoitajaksi kesällä 2021 ja ratsastuksen ohjaajaksi kesällä 2023.

Lotalla hoituu traktorihommat, varsojen kanssa touhuilut ja kaikenlaiset tallityöt.

Lotta on suorittanut C ajoluvan sekä Monté ajoluvan ja saa ajaa raveissa sekä kärryiltä, että montea.

Lotta kouluttautuu tällä hetkellä Hevosavusteiseen työskentelyyn Ruukin luonto-ja hevoskeskusessa.

Petra Nyman

Petra on aloittanut meillä ratsastuksenohjaajana opettaen torstaisin toisena opettajana ja tarvittaessa viikolla suorittaen samalla ratsastuksenohjaajan koulutusta.

Petra on kuulunut tallimme vakiokalustoon ja kisatiimiin jo usean vuoden ajan kilpaillen Bolen kanssa ponivuosina ja nyt reenaten Dinolla esteitä ja Sirulla ja muilla nuorilla koulua.

Petra on iloinen ja omatoiminen nuori, jolla on halu kehittyä alalla ja aikaa jokaiselle sitä tarvitsevalle.

 

Emilia Rauhala

Emilia on aloittanut meillä tallityöntekijänä opiskelujen ohella. Emilian vastuupäivät ovat tiistai, keskiviikko ja perjantai. Emilia näkyy kyllä tallilla jokaisena arkipäivänä kun hän suorittaa ratsastuksenohjaajan tutkintoa Ruukin hevosopistolla.

Emilia on ollut tallimme vastuunuoria jo useamman vuoden ajan ja tallimme toiminta, hevoset ja ihmiset ovat Empulle todellakin tuttuja.

Emilialta sujuu traktorityöt, aitojen korjaukset ja muut tallin arki rutiinit.

Emilia on kilpaillut este- ja kouluratsastuksessa ja kuulunut tallimme kisatiimiin ponivuosien ajan kisaten pääasiassa Vertti ponilla hyvällä menestyksellä.

Emilia kouluttautuu myös tällä hetkellä Hevosavusteiseen työskentelyyn Ruukin luonto-ja hevoskeskuksessa.

Jenni Karjalainen

Jenni on aloittanut meillä tallityöntekijänä ja keskiviikon , perjantain sekä lauantain toisena opettajana elokuussa 2022.

Jenni on valmistunut Kiuruvedeltä ratsastuksenohjaajaksi kesällä 2023 ja suorittaa Ruukkiin Erityisryhmien hevospalvelujen avustamista ja tuottamista.

Jenni on persoonana positiivinen, iloinen, auttavainen ja rauhallinen työntekijä.

Jenni kouluttautuu myös tällä hetkellä Hevosavusteiseen työskentelyyn Ruukin luonto-ja hevoskeskuksessa.

Veera Nissinen

Veera on aloittanut meillä huhtikuun 2023 alussa ja toimii osa-aikaisena tuntiopettajana osallistuen myös erityisryhmien ohjaamiseen.

Veeralla on lähihoitajan koulutus ja hän opiskelee ratsastuksen ohjaajaksi Ylä-Savon ammattiopistolla Kiuruvedellä.

Veera on positiivinen ja kannustava ratsastuksenohjaaja, jonka iloinen asenne motivoi jokaista yrittämään parhaansa.

Enni Sarajärvi

Enni on tallimme luottohenkilö, mitä hevosten hoitoon ja tallityöhön tulee. Hän kuuluu jo talon kalustoon, kun on ollut talossa niin pitkään. Enni on iloinen ja avulias, häneltä saa apua ja neuvoa aina kun tarvitsee.

Pertti Salmi

Pertti työskentelee tallilla kiinteistönhoitajana ja konemiehenä.

Pertti on tallimme monitoimimies, joka hoitaa ja huoltaa tallin, koneet ja talliympäristön.

Pertin voi tavata tallilla milloin paalien viennissä, peltojen niitossa, irtokengän laitossa tai vaikka rikkoontuneen seinän korjauksessa.

Pertin apua ja osaaamista hyödynnetään missä milloinkin tarvitaan ja jos ei osaamista löydy, sitä hankitaan lisää.