Henkilöstö

Turkan Ratsurinteellä teitä palvelee aina iloinen ja positiivinen henkilökunta. Aina saa apua ja neuvoa – ketään ei jätetä yksin.

Ammattitaitoinen ja pitkäaikainen henkilökunta takaavat tasalaatuisen kehityksen. Hevosten hyvinvoinnista ja talliympäristöstä huolehtivat alan ammattilaiset.

Satu Turkka “Tallimamma” Sadun löytää yleensä tontilta touhuamasta tai seurustelemasta ihmisten kanssa. Sadun iloinen puhe kuuluu kauas ja asiaan kun asiaan löytyy aina vastaus. Satu tuuraa tarvittaessa ketä tahansa työntekijää ja on aina valmis heittäytymään kaikkeen uuteen. Tästä päästä ei ideat lopu, kunhan muut pysyisivät mukana 🙂

Arto Turkka Arto on tallimme yleismies-Jantunen, joka hoitaa hommat kuin hommat ja koneet liikahtaa. Arto hoitaa tallin ulkohommat ja kentän kunnossapito on Artolle sydämenasia.

Liisa Sassi-Päkkilä Liisa on tallin lasten suosikki ja iloinen touhuaja. Opiskelu, kisaaminen ja opettaminen vievät lähes kaiken ajan, mutta hevosen selässä neiti on omimmillaan. Pienryhmät ja estereenit ovat Liisan vahvuutta ja omilla kisahepoilla reenauttaminen onkin innostavaa.

Kaisa Leskinen Kaisa on sosiaalinen persoona ja varsinainen “kaikki-käy-tyyppi”. Hän keskittyy tallillamme tuntien pitoon, varsojen treenaamiseen ja opettamiseen. Kaisan pitkä kokemus opettamisesta tuo hyvän ja luotettavan perustan kaiken ikäisille ratsastajille. Motto:”Yrittää pitää, onnistua ei tartte!”

Siru Vuoristo Siru on tallimme tehopakkaus! Sirun löytää talliltamme yleensä opetushommista, mutta myös tallityöt traktorin ajamisesta ruoanlaittoon sujuvat hujahtaen. Siru valmistui vuonna 2017 Hingunniemestä ratsastuksenohjaajaksi erinomaisilla papereilla ja syyskuussa 2019 sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajaksi. Siru hoitaa tallillamme erityisryhmät ja sosiaalipedagogiset tunnit. Sirun haaveissa on opiskella ratsastuksenopettajaksi lähitulevaisuudessa.

Heidi “Heka” Junttila Heka opiskelee tällä hetkellä ratsastuksenohjaajaksi. Heidin vahvuuksia ovat lempeä, positiivinen ja kannustava luonne. Heka on valmistunut eläintenhoitajaksi 2019 Muhokselta.

Enni Sarajärvi Enni on tallimme luottohenkilö, mitä hevosten hoitoon ja tallityöhön tulee. Hän kuuluu jo talon kalustoon, kun on ollut talossa niin pitkään. Enni on iloinen ja avulias, häneltä saa apua ja neuvoa aina kun tarvitsee.