Henkilöstö

Turkan Ratsurinteellä teitä palvelee aina iloinen ja positiivinen henkilökunta- sekä tietenkin meidän ihanat tallitytöt. Aina saa apua ja neuvoa – ketään ei jätetä yksin.

Ammattitaitoinen ja pitkäaikainen henkilökunta takaa tasalaatuisen kehityksen. Hevosten hyvinvoinnista ja talliympäristöstä huolehtii alan ammattilaiset.

Satu Turkka

”Tallimamma” Sadun löytää yleensä tontilta touhuamasta tai seurustelemasta ihmisten kanssa. Sadun iloinen puhe kuuluu kauas ja asiaan kun asiaan löytyy aina vastaus.
Satu tuuraa tarvittaessa ketä tahansa työntekijää ja on aina valmis heittäytymään kaikkeen uuteen. Tästä päästä ei ideat lopu, kunhan muut pysyisivät mukana 🙂

Arto Turkka

Arto on tallimme yleismies-Jantunen, joka hoitaa hommat kuin hommat ja koneet liikahtaa.
Arto hoitaa tallin ulkohommat ja kentän kunnossapito on Artolle sydämenasia.

Liisa Sassi-Päkkilä

Liisa on tallin lasten suosikki ja iloinen touhuaja. Opiskelu, kisaaminen ja opettaminen vie lähes kaiken ajan, mutta hevosen selässä neiti on omimmillaan.
Pienryhmät ja estereenit on Liisan vahvuutta ja omilla kisahepoilla reenauttaminen onkin innostavaa.

Kaisa Leskinen

Kaisa on sosiaalinen persoona ja varsinainen ”kaikki-käy-tyyppi”. Hän keskittyy tallillamme opettamiseen, varsojen reenaamiseen ja opettamiseen. Kaisan pitkä kokemus opettamisesta tuo hyvän ja luotettavan perustan kaiken ikäisille ratsastajille.
Motto:”Yrittää pitää, onnistua ei tartte!”

Siru Vuoristo

Siru on tallimme tehopakkaus! Hänet näkee tallillamme milloin tallitöissä ja milloin opetushommissa. Meidän iloinen touhuaja löytyy tontilta arkisin.

Heidi Junttila

 

Enni Sarajärvi

Enni on tallimme luottohenkilö, mitä hevosten hoitoon ja tallityöhön tulee. Hän kuuluu jo talon kalustoon, kun on ollut talossa niin pitkään. Enni on iloinen ja avulias, häneltä saa apua ja neuvoa aina kun tarvitsee.

Henna Roukala

Henna on Turkan oma työmyyrä ja puurtaja. Hänet tapaa tallilta arkisin hevostenhoito- ja tallitöitä tehden. Henna on ystävällinen ja avulias ja on omimmillaan hevosten kanssa puuhatessa.