Henkilöstö

Turkan Ratsurinteellä teitä palvelee aina iloinen ja positiivinen henkilökunta. Aina saa apua ja neuvoa – ketään ei jätetä yksin.

Ammattitaitoinen ja pitkäaikainen henkilökunta takaavat tasalaatuisen kehityksen. Hevosten hyvinvoinnista ja talliympäristöstä huolehtivat alan ammattilaiset.

Satu Turkka

“Tallimamma” Sadun löytää yleensä tontilta touhuamasta tai seurustelemasta ihmisten kanssa. Sadun iloinen puhe kuuluu kauas ja asiaan kun asiaan löytyy aina vastaus. Satu tuuraa tarvittaessa ketä tahansa työntekijää ja on aina valmis heittäytymään kaikkeen uuteen. Tästä päästä ei ideat lopu, kunhan muut pysyisivät mukana 🙂

Liisa Sassi-Päkkilä

Liisa on tallin lasten suosikki ja iloinen touhuaja. Opiskelu, kisaaminen ja opettaminen vievät lähes kaiken ajan, mutta hevosen selässä neiti on omimmillaan. Pienryhmät ja estereenit ovat Liisan vahvuutta ja omilla kisahepoilla reenauttaminen onkin innostavaa.

Siru Vuoristo

Siru on tallimme tehopakkaus! Sirun löytää talliltamme yleensä opetushommista, mutta myös tallityöt traktorin ajamisesta ruoanlaittoon sujuvat hujahtaen. Siru valmistui vuonna 2017 Hingunniemestä ratsastuksenohjaajaksi erinomaisilla papereilla ja syyskuussa 2019 sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaajaksi. Siru hoitaa tallillamme erityisryhmät ja sosiaalipedagogiset tunnit. Sirun haaveissa on opiskella ratsastuksenopettajaksi lähitulevaisuudessa.

Oona Laurila

Oona on iloinen ja positiivinen lisä ammattitaitoiseen tiimiimme.

Opettajana Oona on rauhallinen, ystävällinen ja kannustaa positiivisella asenteellaan. Tuntien pidon ja maastojen vedon  lisäksi hänet näkee tallilla puuhamassa kaikkea mahdollista tallihommista traktorilla ajoon.
Oona on valmistunut ratsastuksenohjaajaksi Ypäjältä 2017 ja eläintenhoitajaksi 2020. Tällä hetkellä Oona opiskelee Erityisryhmien hevospalvelujen avustamista ja tuottamista Ruukissa.

Enni Sarajärvi

Enni on tallimme luottohenkilö, mitä hevosten hoitoon ja tallityöhön tulee. Hän kuuluu jo talon kalustoon, kun on ollut talossa niin pitkään. Enni on iloinen ja avulias, häneltä saa apua ja neuvoa aina kun tarvitsee.

Pertti Salmi

Pertti on tallimme monitoimimies, joka hoitaa ja huoltaa tallin ja talliympäristön.

Heli Laukkanen

Heli on Turkan ammattitaitoisen tiimin uusin vahvistus. Heli on koulutukseltaan harrasteohjaaja ja lähihoitaja. Pirskahtelevan ja iloisen Helin tapaa aamutalleissa sekä iltaisin tuntien pidossa.