Ajankohtaista tietoa tallikäytännöistä koronavirusepidemian aikana

Keskiviikkona 18.3. voimaantulevan valmiuslain mukaisesti meilläkin tullaan huolehtimaan siitä, että yli 10 henkilön tapaamisia ei aiheudu. Jatkossa tunnit pyörivät normaalisti, mutta talli rauhoitetaan vain pienelle porukalle.

Hevoset laitetaan KAIKILLE ratsastajille valmiiksi tunneille, ja tuodaan kentälle, jossa ratsastaja voi nousta suoraan kyytiin. Tunnin jälkeen hevonen jätetään kentälle, josta tallin väki huolehtii sen sisälle ja hoitoon. Tallilla on siis 13.4. asti tietyt iltatyöntekijät, jotka huolehtivat jokaisen hevosen valmiiksi ja purkavat tunnin jälkeen. Näin vältetään kaikki mahdolliset ylimääräiset ihmiskontaktit.

Jokaisen ratsastajan tulee ratsastaa hanskat kädessä ja pitää hanskat kädessään koko ajan hevosen selässä ja lähellä ollessaan. Kipeänä tallille ei saa missään nimessä tulla!!! Tallityöntekijät huolehtivat käsien saippuapesusta ja desinfioinnista joka välissä käsitellessään hevosia. Apua jalustimien säätöön voi pyytää opettajalta.

Mikäli tarvitset tallilta kypärän tai turvaliivin lainaan, kaikki kypärät ja turvaliivit on nyt päivittäin desinfioituna ylätallin päädyssä. Ei tarvitse siis kulkea talliin sisälle. Käytäthän kypärän alla omaa pipoa/huivia tms. Jatkossa tuntilista jossa lukee jokaisen tunnin ratsukot, teemat ja opettajat löytyy myös ylätallin päädystä.

Tuntien maksamisen osalta suosittelemme käyttämään 10+1 kerran ratsastuskorttia, jonka voi ostaa sähköpostiin toimitettavalla verkkolaskulla. Mikäli korttia ei ole mahdollisuutta ostaa, niin voimme tehdä myös laskun pienemmällä summalla esim. 3-5 kerran kortin.

Näillä toimenpiteillä pystymme minimoimaan kaikki turhat kanssakäymiset ja vähentämään tallissa kulkevien ihmisten määrää keskeyttämättä ratsastustuntien tarjoamista.

*Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, otathan rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Kiitos ymmärryksestänne, ja jatketaan yhdessä mukavaa harrastusta kohti kesää olosuhteista huolimatta