Ratsastuskoulu

Turkan Ratsurinne tarjoaa ratsastustunteja kaiken tasoisille ratsastajille kauniissa maalaisympäristössä. Hevosemme ja ponimme ovat turvallisia ja hyvin koulutettuja. Meiltä löytyy varmoja ja rauhallisia ratsuja ihan perusasioista aloitteleville ratsastajille, oli ratsastaja sitten nuori tai varttuneempi. Osaaville ratsastajille on käytössä opettajamme Liisan kisahevosia ja muita osaavia hevosia, joilla voi edetä oman taitotason mukaisesti.

Ratsastustunnit pidetään kahdella hyväpohjaisella ja hyvinhoidetulla ulkokentällä ympäri vuoden. Hevosemme ovat tottuneet ympärillä liikkuviin maatilan koneisiin ja laitteisiin sekä eläimiin, jota tilallamme kulkee.

Tallimme tunnit pidetään ennalta suunnitellun tuntisuunnitelman mukaan, joka sisältää alkeistunteja, este- tai koulupainotteisia tunteja sekä erikseen sennu- ja pienten lasten ponitunteja. Lisäksi järjestämme mielellämme räätälöidyt tunnit tai pienryhmävalmennukset toiveiden mukaisesti. Kysy rohkeasti lisää!

Tallilta löytyvät VG1-standardoidut turvakypärät sekä turvaliivejä kaikenkokoisille ratsastajille. Turkan Ratsurinteen kaikki ratsastajat ovat tallin toimesta vakuutettuja.

Tallimme ratsastajilla ei ole alaikärajaa.

 


Tuntikalenteri

 

Tutustu myös näihin

Tunnit tänään

Tuntien sisällöt

Tilaa ratsastuskortti

Hintoihin lisätään 5 € laskutuslisä. Hinnat koskevat yhtä ratsastajaa.
Kortti noudetaan tallilta. Mikäli maastoissa tarvitaan taluttajia, lisätään 3€ jokaisen maastoon osallistuvan hintaan.

Tutustu hevosiin

Sivuiltamme löydät kaikkien hevostemme esittelyt.


Tutustu hevosiin

Tutustu henkilöstöön

Myös henkilökuntamme on esitelty näillä sivuilla.


Tutustu henkilökuntaan

Tutustu tiloihin

Meillä on mukavat ja nykyaikaiset tilat.


Tutustu tiloihin