Leiritoiminta

Leirit 2020

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen kesäviikko Turkan Ratsurinteen leireille! Suositut leirimme ovat nyt varattavissa myös uudistuneiden verkkosivujemme kautta.
Leiriläisten käytössä on hyvät ja mukavat puitteet: hyvin varustettu leirikämppä, pihasauna ja yöpymistilat “Kömmänässä” sekä palju, josta voi ihailla upeita maisemia. Majoitus löytyy 14 leiriläiselle ja tiukan paikan tullen asuntovaunu tai telttapaikka järjestyy.
Leirit ovat täyshoitoleirejä, eli sisältävät lämpimät ateriat sekä aamu- ja iltapalat. Jokaisella leirillä leiriläisten apuna toimivat “isoset”, joilta saa apua läpi koko leirin kaikissa hevosiin, talliin ja leiriin liittyvissä asioissa. Tarkempia tietoja leirin aikataulusta, sisällöstä sekä tarvittavista varusteista ilmenee ennen leiriä lähetettävästä leirikirjeestä.

Kesäkuu

1.6-5.6. Lastenleiri 420 € (TÄYNNÄ)
8.6-12.6. Este yli 70cm 420 € (TÄYNNÄ)
15.6- 18.6. Lasten päiväleiri 300 € (TÄYNNÄ)
18.6-22.6. Kehitysvammaisten leiri 630€ (TÄYNNÄ)
22.6-26.6. Vuokrausleiri 420 € (TÄYNNÄ)
26.6-28.6. Sennujen istuntaviikonloppu 250 € (TÄYNNÄ)

Heinäkuu

29.6-3.7. Seikkailuleiri 420 € (TÄYNNÄ)
6.7-10.7. TehoValmennusleiri/maastoesteleiri 420 € (TÄYNNÄ)
10.7-12.7. Sennujen esteviikonloppu 250 € (TÄYNNÄ)
13.7-17.7. Poikien ja seikkailu/este alle 70 cm leiri 420 € ( TÄYNNÄ)
20.7-24.7. Este alle 70 cm 420 € (TÄYNNÄ)

27.7.-30.7. UUSI Lasten päiväleiri 300€ (13 paikkaa jäljellä)

Elokuu

30.7-2.8. Sennujen hyvinvointileiri 330 € (TÄYNNÄ)

Huomioithan, että leirin varattuasi, lähetämme 100 €:n varausmaksusta laskun, jonka maksettuasi ilmoittautuminen on sitova. Loppulasku leiristä lähetetään erikseen ja se tulee olla maksettuna viimeistään 1 kk ennen leirin alkua. Maksamattomat leirivaraukset vapautetaan takaisin myyntiin. Varausmaksua ei palauteta. Leirimaksut palautetaan ainoastaan lääkärin todistuksella.


Ilmoittaudu kesän 2020 leireille:Lastenleiri

Tarkoitettu ratsastusharrastusta aloitteleville lapsille. Lasten leireillä harjoitellaan hevosten käsittelyä, hoitamista/varustamista. Kaksi tuntia päivässä ratsastusta, ajoa tai maastoilua yms. Sekä paljon muuta yhteistä ohjelmaa. Teoriatunnit päivittäin.
Oma hoitohevonen koko leirin ajan, Täysihoito sisältää majoituksen ja ruoan kaksi kertaa päivässä sekä aamu- ja iltapalan.
Iltaisin yhteistä ohjelmaa, jokaisella leireillä on 2-3 isosta jotka huolehtivat leiriläisten viihtyvyydestä.
Majoitus uudessa kaikilla mukavuuksilla varustetussa leiritilassa, leiriläisten käytössä myös ulkosauna ja palju.
Jokaisella leiriläisellä on mahdollisuus osallistua aamu- ja iltatalliin, sekä kaikkien Turkan hevosten päivittäiseen hoitoon. Lopuksi leirikisat tai hevosten kauneuskilpailut.

Este, yli 70 cm

Leiri on tarkoitettu esteratsastuksesta kiinnostuneille vähän jo kokeneemmille ratsastajille. Leirillä harjoitellaan esteratsastusta, kouluratsastusta, ajoa sekä kaikkea muuta kivaa kaksi tuntia päivässä kahdessa eri ryhmässä. Leirin tavoitteena on kehittää esteratsastustaitoja.
Oma hoitohevonen koko leirin ajan, jokaisella leiriläisellä on mahdollisuus osallistua aamu- ja iltatalliin, sekä kaikkien Turkan hevosten päivittäiseen hoitoon. Lopuksi leirikisat.
Täysihoito sisältää majoituksen ja ruoan kaksi kertaa päivässä sekä aamu- ja iltapalan.
Iltaisin yhteistä ohjelmaa, jokaisella leireillä on 2-3 isosta jotka huolehtivat leiriläisten viihtyvyydestä.

Lasten päiväleiri

Tarkoitettu harrastusta aloitteleville lapsille, sisällöltään pitkälti lasten yöleiriä vastaava, mutta leiri kestää klo 9/10-15/16 joka päivä. Lapsille tarjoillaan yksi lämmin ruoka päivässä ja välipalaa on aina saatavilla.

Estevuokrausleiri yli 70cm

Tarkoitettu jo hiukan kokeneemmille hyppääjille, vastaa este yli 70cm leiriä, mutta tällä leirillä jokaisella leiriläisellä on toiveidensa mukainen vuokrahevonen koko leirin ajan käytössään. Estevuokrausleirillä ratsastetaan ohjattujen tuntien lisäksi myös itsenäisiä ratsastuksia. Jätä vuokrahevostoiveesi ilmoittautumislomakkeeseen, hepat jaetaan varausjärjestyksessä.

Sennujen tehoistuntaviikonloppu

Tässä huippumahdollisuus aikuisratsastajille. Tehokas viikonloppu, jonka aikana keskitytään istuntaan ja apujenkäyttöön sekä harjoitellaan ratsastusta kouluaitojen sisällä. Tämä leiri soveltuu kaikentasoisille sennuille, jotka haluavat kehittyä ratsastajana ja parantaa istuntaansa.

Poikien leiri

Ensimmäistä kertaa tallillamme järjestetään kesäleiri, jolle vain pojat saavat osallistua! Leiri soveltuu kaikentasoisille ratsastajille ja sisältää monipuolista toimintaa hevosten parissa. Leirillä päästään tason mukaisesti harjoittelemaan koulu-, este- ja maastoratsastusta, kärryajoakaan unohtamatta.

Vuokrausleiri

Soveltuu ratsastajalle, joka hallitsee hevosen itsenäisessä ratsastuksessa. Leirin ajaksi jokainen leiriläinen saa itselleen vuokrahevosen, jolla ratsastaa läpi leirin. Sisältö koostuu ratsastuksen kaikista lajeista, ajohommiakaan unohtamatta. Heppavaraus jätetään ilmoittautumislomakkeeseen ja hevoset jaetaan varausjärjestyksessä.

Sennujen esteviikonloppu

Tässäpä olisi esteratsastuksesta kiinnostuneille sennuille hyvä mahdollisuus päästä tehokkaaseen treeniin. Leiri sisältää monipuolisia esteratsastusta tukevia harjoituksia, kouluratsastustakaan unohtamatta. Tälle leirille tasovaatimuksena olisi jo hieman kokemusta esteratsastuksesta. Teoriaosuudet ovat ohjelmassa jokaisella esteleirillä päivittäin.

Este alle 70cm

Tämä leiri soveltuu esteratsastuksesta kiinnostuneille ratsastajille, tasovaatimuksena on perusratsastustaito kaikissa askellajeissa ja puomien ratsastus. Leirillä hypätään tasoryhmissä. Tällä leirillä harjoitellaan esteratsastuksen alkeita, teoriaa ja tietysti myös muita ratsastuksen lajeja. Maastot ja kouluratsastus ovat myös jokaisella leirillämme ohjelmassa.

Seikkailuleiri

Tämä leiri on nimensä mukaisesti kesän monipuolisin leirimme. Ohjelmassa on koulu-, este- ja maastoratsastusta, kärryajoa, vikellystä, suunnistusratsastusta ja muuta hauskaa. Mahdollisuuksia on monia! Soveltuu ratsastajille, jotka hallitsevat kaikki askellajit ilman talutusta. Kuten muillakin leireillämme, jokainen leiriläinen saa oman hoitohevosen leirin ajaksi.

Aikuisten hyvinvointiviikonloppu

Tämä kestosuosikki on jokaisen aikuisen kesän rentoutumisviikonloppu. Leirillä päästään ratsastuksen ja muun hevostoiminnan lisäksi nautiskelemaan paljusta, ulkosaunasta ja erilaisista hoidoista (kasvohoitoa, jalkahoitoa ja hierontaa lisämaksusta ammattilaisen tekemänä). Mikäli kaipaat pienen rentoutumishetken kesälomaasi, valitse tämä leiri ja tule nauttimaan hyvästä seurasta ja ilmapiiristä.

Estepainotteinen vuokrausleiri

Tämä leiri vastaa pitkälti tavallista vuokrausleiriä, mutta sisältää enemmän esteratsastusta, mikäli leiriläinen niin haluaa. Tällä leirillä perehdytään niin ikään esteratsastuksen saloihin syvemmin ja harjoitellaan tasapuolisesti myös koulu- ja maastoratsastusta, itsenäistä ratsastusta unohtamatta.

Junnujen/Nuorten valmennusleiri

Tämän leirin tasovaatimus on HeC -> ja 70cm->. Leiri on valmennusviikonlopun omainen tehokas paketti valmentautumista. Leirille voidaan valita tietty hevonen jolla ratsastetaan kaikki tunnit. Viimeisenä päivänä oikeiden kisojen omaiset leirikilpailut. Mikäli haluat valmentautua tehokkaasti ja kehittää itseäsi kaikissa ratsastuksen lajeissa, tämä leiri on sinulle!