Yksityiset hevoset

r. Adonis

haflinger, s. 2006 säkäk. n. 160cm taso He B+, re 80cm

Adonis on sosiaalinen ja seurallinen hevonen. Ratsastettaessa vaatii jämäkän ratsastajan, mutta kun kemiat kohtaavat, tämä ruuna tarjoaa parastaan. Adonis osallistuu ratsastuskoulun tunneille useana päivänä viikossa.

Omistaja Marianne Haapea, Juho ja Ritva Kokkoniemi

r. Skramur fra Lasola “Api”

islanninhevonen, s. 2004 HeC, re 60cm

Api on Annan luottomaastokaveri ja sosiaalipedagogisen hevostoiminnan valttikortti. Api on kiltti ja seurallinen kaveri ja aina valmiina rapsutushetkeen. Omistaja Anna Ontero

t. Qurisma V “Quu”

pv, s. 2005 säkäk. 170cm taso heA, re 110cm

Quu osallistuu säännöllisesti osaavien tunneille.

Quun omistaa Anne Kaasalainen.

t. Melinne “Manta”

Suomenhevonen, s. 2008, säkä n. 155 cm, taso HeB, Re 80.

Seurallinen ja rohkea tamma, jolta löytyy pilkettä silmäkulmasta!
Hoitaessa ja käsiteltäessä Manta on kiltti ja utelias kaveri. Ratsuna se toimii hyvin lajissa kuin lajissa, ja on enemmän reipas kuin laiska. Manta pyrkii miellyttämään ratsastajaansa ja on perso kehumiselle. Esteillä saattaa usein hieman innostua! Metsälenkit ovat sen mielestä parhaita ja Manta toimiikin maastossa hyvin kaikentasoisten ratsastajien kanssa. On myös luotettava ja suoraviivainen hevonen kärry- ja rekiajeluilla.

Mantan omistaa Katriina Pylväs

r.  Siofra’s Hero “Tupsu”

Irlannin cob, s. 2011, säkä 143,5cm. Taso HeC. 
 
Tupsu on turvallinen alkeis- ja lastenratsu, niin kentällä kuin maastossa. Kantaa isona vankkana ponina helposti myös pienen aikuisen. Napakat ratsastajat saavat tämän rauhallisen kiltin dieselin liikkumaan parhaiten. Tupsu rakastaa lapsia ja erityisesti leikkitunteja, on ihana hoitaa. Tupsu on tuntikäytössä useana päivänä viikossa.

Omistaja Vilja-Maria Pihlaja. 

t. Blue Moment “Ronja”

Fwb (suomenpuoliverinen), s. 2013, säkä 165 cm. – Taso He A, re 120 cm.
 
Ronja on rohkea, sosiaalinen ja seurallinen tamma. Kiltti hoitaa ja varustaa. Ratsastaessa Ronja on herkkä, mielttämishaluinen ja omalla moottorilla etenevä. Esteillä suoraviivainen ja hoitaa tehtävän aina loppuun asti.
Maastoilu on Ronjan lempipuuhaa hyppäämisen lisäksi!

Ronjan omistaa Fia Paasimaa.

t. Valon Riento “Valma”

Suomenhevonen, s. 2010, säkä 159 cm. – Taso He A, re 90 cm.
 
Valma on erittäin kiltti ja luotettava tamma. Kaikin puolin ihana hoitaa ja mukavan herkkä ratsastaa, toimii omalla moottorilla.  Hän on todella osaava, kulkee luonnostaan oikeassa muodossa. Maastossa Valma on rauhallinen ja toimii kaikentasoisilla ratsastajilla.
 
Valman omistaa Marianne Ervasti.